9

Denna dagen och kvällen har varit så himla bra! tänkte bara säga det.
(OBS. lite arg på dålig planering från föräldrars sida, annars super)


SWING YOUR FEETOkej, blev nyss uppringd och innan jag svarade kunde jag nästan gissa mig till vad det gällde. Som jag anat så var det micke på jobbet som undrade om jag kunde hoppa in imorgon. Självklart svarade jag! Gott folk nu har jag alltså 12 DAGARS jobb i sommar, wohoo (hoppas ni förstår ironin). Synd bara att det ska vara 27 grader varmt imorgonbitti och att jag velat till havet idag, men det tilläts jag inte göra för vädergudarna... Men nu ska jag sluta klaga och faktiskt vara tacksam för att jag har fått ytterligare en dags jobb. Ett plus i kanten är ju att de flesta av mina vänner också jobbar så då känns det ju inte lika dystert.

5 JULI

På dagens schema står följande:
Sola & bada vid halen.
Tandläkare, karlshamn.
Byta bikiniöverdelen på h&m.
Städa rummet. (om jag hinner)
Fika på Liljas.

Ja det var nog vad jag planerat hittills det.

ROME


EN BLOND SALLADEn tjej som klär sig fenomenalt, enligt mig är bruttan ovan. Kika in hennes blogg här. Ja en blond sallad helt enkelt.

KVÄLLSSOL

Idag hade jag, Lisi och Lisa planerat att sticka till havet men i morse blåste det och var mulet så vi struntade i det. Skit också tänkte vi, men beslutade oss för att ändå göra något av dagen. Till en början chillade vi bara hemma hos mig men sen sprack det upp lite så då åkte vi till halen och låg på bryggan. Därefter shoppade vi mat och tillagade den sedan hos mig. Kyckling och pastasallad med bröd, mumma. Sanne kom och joinade och då drog vi till Karlshamn, lite affärer hann vi med sen tog vi en glass på torget, mysigt! Och nu ska jag fixa mig lite snabbt för 23.00 står Eclipse på schemat!

LIVET SOM ARBETSLÖS

Tja, vart ska man börja egentligen... Det är väldigt gött när solen kikar fram att man bara kan ta cykeln till sjön eller bilen till havet (om man nu har tillgång till en sådan). Men när det är halvbra väder eller riktigt pissväder känns inte de arbetslösa dagarna riktigt lika härliga. Då finns det inte överdrivet mycket att göra. Visst det blir vad man gör det till, vem har inte hört det uttrycket liksom?! Men samtidigt är det inte jättelätt att göra massa roliga saker när man saknar:
1) Pengar (ganska logiskt att sådana behövs om man ska hitta på nåt, för vad är gratis förutom ett dopp i sjön eller liknande)
2) Jobb, själv jobbar man inte men i princip alla ens vänner gör det. Jaha vad ska jag hitta på idag då?
3) När man väl har pengar så vet man att de ska sparas så då kan jag ändå inte göra saker som luncha, shoppa eller annat kul. Men ja den som väntar på nåt gott...

Ni ser mitt dilemma. Så det ultimata hade ju egentligen vart om man kunde jobba alla de där gråa och trista dagarna men få vara ledig då det är fint väder. Nu vet ju faktiskt jag att det inte går till så i praktiken, men visst hade det varit ultimat? Sen är det ju ganska gott när alla är inne på en fabrik och svettas som grisar att jag kan ligga vid havet med en glass i ena handen och en kall dricka i den andra, om nu vädret är bra vill säga!


WHEN IN ROME

RSS 2.0